Onze diensten

 • Industriële services

  Onze focus ligt op het engineeren, bouwen, onderhouden en optimaliseren van industriële processen en machines.Met onze expertise en know-how bieden wij totaaloplossingen die innovatief, kosteneffectief en veilig zijn voor diverse industrieën. Wij passen onze kennis en ervaring toe in de volgende branches: voeding, recycling, voedselverwerking, slachterij en papierfabrieken.

  Slava technical Services zorgt ervoor dat u dag en nacht op een oplossing kunt rekenen en geen zorgen heeft over optimaal werkende machines in uw organisatie. We richten ons op het ontzorgen van de organisatie door het vakkundig uitvoeren van onze diensten.

  Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • Revisie en onderhoud

  Voor revisie en onderhoud van machines wilt u natuurlijk experts inschakelen met de juiste kennis en ervaring. Dat is precies de reden waarom u kiest voor Slava Technical Services.

  In het geval machines niet meer werken naar behoren is het verstandig om revisie en/of onderhoud te laten uitvoeren. Het is niet altijd nodig om machines direct te laten vervangen. Revisie en onderhoud van machines kan daarom hoge kosten besparen. Ons gespecialiseerde team weet precies wat er nodig is om uw machines weer optimaal te laten werken. Onderdelen die slijten of niet goed werken kan ons team tijdig vervangen zodat machines goed blijven werken. Ook kunnen wij het onderhoud en controle verzorgen wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een verhuizing of plaatsen van nieuwe machines.

  U kunt bij ons aangeven voor welke diensten u wilt inschakelen en in welke onderhoudsperiodes.

  Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 • Lasconstructie

  Bent u op zoek naar een professionele en ervaren partner voor lasconstructies en laswerk?

  Slava Technical Services bestaat uit een team betrouwbare specialisten die graag met u meedenken voor de beste oplossing. Of het gaat om laswerk voor complexe machines of een simpele metaalconstructie, wij voeren elke opdracht nauwkeurig en professioneel uit. De laswerken kunnen zowel op locatie als in onze werkplaats uitgevoerd worden. Wij beschikken over de het juiste personeel, kennis en materiaal om elke klus binnen de afgesproken tijd te kunnen afleveren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Machinebouw

  De machinebouw afdeling van Slava Technical Services ontwerpt en produceert diverse soorten machines en machineonderdelen. Daarnaast zorgen wij voor bij de machinebouw ook voor de juiste installatie en onderhoud zodat de machines optimaal kunnen werken.
  Onze specialisten werken dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, zowel nationaal als internationaal, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid voor ons op één staan.

  Meer weten over onze machinebouw? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact

Slava Technical Services (STS)
Leeuwstraat, 50
5801BA Venray

06 45339697
Vacatures

Vacatures

Geplaatst op: 2019-06-03

Ook als ZZP’er beginnen in de industriële branche? Of als ZZP’er aansluiten bij Slava Technical Services? Dat kan! 
Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je..

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe website


Nieuwe website


Geplaatst op: 2019-06-03

Achter de schermen zijn wij de laatste tijd bezig geweest met het ontwerp voor een nieuwe website. Slava Technical Services is nu ook online goed vertegenwoordigd. Bekijk onze recente projecten en meer informatie...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.