Over ons

Onze uitdaging is om verder te gaan waar andere bedrijven stoppen. Wanneer een opdracht bijna onmogelijk lijkt, gaat ons team aan de slag. Dit houdt ons scherp en door deze kennis en ervaring kunnen wij de beste kwaliteit leveren!

De eigenaar van Slava Technical Services heeft in 2009 het bedrijf opgericht. Met op dit moment meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied en vele specialisten in dienst is STS een betrouwbare partner in de industrie.  Slava Technical Services werkt niet alleen binnen Nederland maar verricht ook diverse opdrachten binnen en buiten Europa.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw machinebouw, lasconstructies, revisie en onderhoud van machines? Maak via ons contactformulier een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.

Contact

Slava Technical Services (STS)
Leeuwstraat, 50
5801BA Venray

06 45339697
Vacatures

Vacatures

Geplaatst op: 2019-06-03

Ook als ZZP’er beginnen in de industriële branche? Of als ZZP’er aansluiten bij Slava Technical Services? Dat kan! 
Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je..

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe website


Nieuwe website


Geplaatst op: 2019-06-03

Achter de schermen zijn wij de laatste tijd bezig geweest met het ontwerp voor een nieuwe website. Slava Technical Services is nu ook online goed vertegenwoordigd. Bekijk onze recente projecten en meer informatie...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.